Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині отримати кошти за невикористану субсидію мають право понад 7,5 тисячі осіб. Заяви подала вже половина з них

Переглядів: 1559

Відповідно до п.15 Положення про порядок  призначення  та  надання  населенню субсидій  для  відшкодування   витрат  на   оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, право на виплату частини невикористаної суми субсидії в Калуському районі мають 7577 одержувачів житлової субсидії.

 Станом на 13 липня із заявами звернулося 3700 жителів району, інформує сайт Калуської РДА.

 При цьому жителям району нагадують, що прийом заяв проводиться в сільських (селищній) радах району уповноваженими особами сільських (селищної) рад і термін їх подання триває до 1 вересня.

Додамо, що у зв’язку з прийнятими змінами до Положення з 01.05.2017 року житлова субсидія не призначається  при наявності заборгованості з оплати вартості наданих житлово-комунальних послуг за 2 місяці.

Відповідно до поданих списків підприємств-надавачів послуг станом 01.05.2017 року у Калуському районі є 273 абоненти, які мають заборгованість з оплати вартості наданих послуг за 2 і більше місяці.

Для призначення житлової субсидії цим абонентам необхідно погасити заборгованість за надані послуги протягом 2 місяців з дня відправлення заявнику повідомлення та подати довідку з підприємства про відсутність боргу або копію договору про реструктуризацію боргу.     

Фото: Район Камінь

Схожі матеріали за тегами: субсидії калуський район

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: