Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині збираються відремонтувати дорогу до Завою

Переглядів: 5286

11 травня робоча група, до якої входять влада і депутати Калущини,  розпочала обстеження автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Калуського району.

Зокрема, робоча група обстежила стан доріг: Калуш – Завій, Завій-Вістова (через Яворівку), Калуш – Лука, Войнилів-Томашівці-Копанки. Найбільш проблемною дорогою визнали Калуш-Завій (Довга гора).

Голова РДА Наталія Бабій підкреслила, що найдоцільніше спрямувати всі кошти на ремонт дороги до села Завій, адже ця дорога є однією з найбільш проблемних взимку. Саме сюди потрібно спрямувати кошти, що надійдуть через Службу автомобільних доріг. Не менш актуальними є й інші дороги в районі, куди, по можливості, буде спрямовано необхідні фінансові ресурси.

Голова РДА додала, що наразі в районному бюджеті є 1,5 млн грн, які можна буде використати на ремонт доріг. Ще 0,5 млн грн надійдуть від перевиконання бюджету. Також готові виділити на ремонт доріг і сільські ради близько 3 млн грн.

Таку ідею підтримує і голова районної ради Михайло Срібняк та депутати районної ради, які представляють у раді різні фракції та беруть участь у складі робочої групи.

Схожі матеріали за тегами: Калущина дорога Завій

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: