Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На оздоровлення дітей з міського бюджету Калуша виділять 880 тисяч гривень

Переглядів: 1025

На засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради, яке відбулося 24 квітня, заслухали питання щодо організації відпочинку і оздоровлення дітей та молоді міста Калуша.

Як повідомив начальника управління сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради Михайло Клим,  з бюджету міста цього разу планують виділити 881 тис. 245 гривень і залучити до оздоровлення та відпочинку 1710 дітей. Проте, окрім бюджетних коштів, на оздоровлення залучатимуться кошти профспілок, підприємств, організацій та установ міста, тому загалом планують оздоровити 2194 дитини.

Для порівняння, у минулому році на оздоровчу кампанію місто передбачало 820 504 грн.

Як і в попередні роки діти відпочиватимуть у пришкільних та наметових таборах. Для наметових таборів на харчування однієї дитини в день заклали 70 гривень, а для пришкільних - 17 гривень.

Таборів з денним перебуванням у Калуші буде - 11. Діятимуть вони при загальноосвітніх закладах міста з 1 червня впродовж 14 днів.

Традиційно до оздоровчої кампанії долучаються громадські і релігійні організації.

Першочергово до літнього відпочинку та оздоровлення включатимуть дітей пільгових категорій. Зокрема, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку за станом здоров’я, а також талановитих і обдарованих, тобто переможців і призерів всеукраїнських та обласних конкурсів, фестивалів, олімпіад, змагань.

Схожі матеріали за тегами: Калуш оздоровлення діти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: