Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На сесії райради звітували керівники комунальних установ (ФОТО)

Переглядів: 1226

5 грудня відбулося пленарне засідання 30 сесії Калуської районної ради.

На сесії депутати внесли зміни та доповнення до Програми відшкодування вартості лікарських засобів в Калуському районі на 2019 рік, затвердили комісію районної ради з питань поновлення прав реабілітованих, дали дозвіл КП «Теплосервіс» на списання і продаж основних засобів та затвердили тариф на теплову енергію ТзОВ «Приваттеплоенерго», яке надає послуги з теплопостачання районній лікарні і Голинській школі І-ІІІ ст., повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Крім того, депутати прийняли рішення про використання майна спільної власності територіальних громад району, внесли зміни до Статуту комунального некомерційного підприємства «Калуський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Калуської районної ради».

Відтак начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації доповіла про співфінансування інвестиційних програм і проектів, які пропонуються на фінансування з державного фонду регіонального розвитку в 2020 році. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Федун представила депутатам звіт про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.

Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Калуського району говорив Роман Старчевський, голова фракції ВО «Свобода».

Депутати заслухали і звіт про роботу керівників комунальних установ. Прозвітували директор дитячо-юнацької спортивної школи Ярослав Гузоватий та керівник районного центру дитячої та юнацької творчості Леся Кішко.

Схожі матеріали за тегами: Калуська райрада сесія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: