Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Наслідки негоди у Калуші: найбільше постраждали Підгірки (ФОТО)

Переглядів: 1996

Проливні дощі, які накрили Калуш 17-18 травня, наробили чимало шкоди: підтопили домогосподарства і присадибні ділянки. Найбільше постраждали Підгірки, де вийшла з русла річка Млинівка.

Для встановлення фактичної ситуації робоча група в складі першого заступника міського голови Галини Романко, представників управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, КП «Калушавтодор», Калуського МРВ УДСНС України в області 18 травня здійснила об’їзд територій міста, які зазнали підтоплення.

За інформацією Калуського МРВ УДСНС, 19 травня в Калуші скликали робочу нараду під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко щодо ліквідації наслідків проливних дощів.

Робоча група встановила, що на території мікрорайону Підгірки частково підтопило 18 домогосподарств з присадибними ділянками.

Станом на 22.00 19 травня залишалися підтопленими 7 домогосподарств, рівень води в яких сягав від 10 до 20 см.

Зокрема, працівники КП «Водотеплосервіс» та ДПРЧ-7 м. Калуш проводили роботи по відкачуванню води з присадибних ділянок на вул. Івано-Франківській, 3 та 41а, вул. Підгорецькій, 37, Бабінського, 5а, вул. Височана, 4б; на вул. Чорновола на території «Дому Сірка»; вул. С. Бандери, 47, Бабінського, 5а,  вул. Мостиська, 45, Грушевського, 105.

До ліквідації наслідків стихії залучили 3 одиниці техніки, 2 мотопомпи та 10 працівників. З міського матеріального резерву на ліквідацію наслідків негоди виділялися паливно-мастильні матеріали для забезпечення роботи залученої  техніки.

Працівники КП «Калушавтодор» також очищали проїжджу частину дороги на вулицях Бандери, Вороного, Могильницького, Смольського, Братів Козаків від нанесеного сміття. Прочищали зливову каналізацію та засипали розмиту частину  дороги на вул. Могильницького.

Координацію робіт з ліквідації наслідків негоди здійснював безпосередньо міський голова Ігор Матвійчук.

Схожі матеріали за тегами: Калуш негода наслідки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: