Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Навчальні заклади і садки Калуша пішли до сьомого березня на вимушені канікули

Переглядів: 3348

Призупиняється із 3 по 7 березня березня також навчальний процес в позашкільних закладах міста, музичній школі, ВПУ та ВНЗ.

Сьогодні у Калуші відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого міський голова Калуша Ігор Матвійчук наголосив на необхідності врегулювання у найкоротші терміни питання економії енергоносіїв.

Справа в тім, що 1 березня під час засідання Ради національної безпеки і оборони України Голова правління НАК «Нафтогаз-України» А. Коболєв повідомив, що Росія намагається не виконувати рішення Стокгольмського арбітражу та провокує енергетичну кризу в Україні, знизивши тиск в транзитному газопроводі. У зв’язку з цим по всій території України, зокрема і в Івано-Франківській області, назріла потреба в економному використанні газу та електроенергії.

З метою економії енергоресурсів у місті прийняте рішення про призупинення з 3 по 7 березня включно навчального процесу у всіх школах, позашкільних закладах, садочках, ВПУ та ВНЗ.

Оскільки після 7 березня йдуть чотири вихідні дні, то навчання в освітніх закладах буде відновлене із понеділка, 12 березня.

Керівникам закладів медицини, культури, підприємств та установ також рекомендовано забезпечити режим економії ресурсів і при можливості перейти на альтернативні види палива.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш призупинення навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: