Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Найкраща ялинка Прикарпаття – 2021». Підтримаймо калуську красуню

Переглядів: 1003

На Фейсбук сторінці «Твоє Прикарпаття» триває конкурс «Найкраща ялинка Прикарпаття – 2021». Наразі завершився груповий етап конкурсу, в якому 20 головних ялинок з різних куточків Прикарпаття були розділені на 4 групи. Кожного дня у період з 11 по 14 січня ставилася на голосування одна група (по 5 ялинок) і виділялось на це рівно по 2 доби.

У підсумку дві кращі ялинки з кожної групи пройшли до 1/4 фіналу. Ними стали новорічні красуні з міст Калуш, Косів, Коломия, Долина, Яремче, Надвірна, смт Вигода і Перегінське.

Ялинки з міст Снятин, Галич, Тлумач, Рогатин, Бурштин, Болехів, Тисмениця, смт Делятин, Богородчани, Печеніжин, Верховина, Брошнів-Осада зайняли у своїх групах 3, 4 або 5 місце і покидають конкурс.

Наразі вже стартувала стадія 1/4 фіналу, де у період з 16 по 19 січня буде виставлено на голосування 4 пари учасників, а саме:

1. Калуш – Яремче

2. Долина – Вигода

3. Косів – Перегінське

4. Надвірна – Коломия

Кожне з них також триватиме рівно 2 доби.

Для того, щоб проголосувати за ялинку, необхідно відкрити фото ялинки, яка Вам більше подобається і ПОСТАВИТИ ВПОДОБАЙКУ (ЛАЙК). Переможець цієї пари проходить до наступного етапу (півфіналу).
Проголосувати за калуську ялинку можна за посиланням.
Голосування триватиме до 10:00 18 січня.
 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: