Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Оренда місць для торгівлі морозивом у Калуші зросла вдвічі. Але торгувати ним підприємці готові

Переглядів: 1116

Незважаючи на те, що базова ставка за оренду місць для торгівлі морозивом цього року зросла з 500 до 1000 гривень, на всі п’ять об’єктів, виставлених на комерційний конкурс, знайшлися охочі.

Комерційний конкурс на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в Калуші відбувся минулого тижня. Йшлося про місця для торгівлі пивом, квасом, морозивом та для розміщення дитячих розважальних атракціонів.

Звісно, від базової ставки бажаючі поставити «точку» з морозивом далеко не відійшли - раптом на 50 гривень. Проте на всі об’єкти були претенденти. 

Тож морозивом у Калуші торгуватимуть на: вул. Дзвонарській біля будинку №7; вул. Пушкіна біля будинку №2а; пр. Лесі Українки біля будинку №1 та будинку №23 та вул. Б. Хмельницького біля будинку №30.

Додамо, що у минулому році  теж пропонували п’ять місць для торгівлі морозивом, проте претенденти були лише на три, хоча базова ставка була вдвічі нижчою.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш оренда морозиво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: