Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Освітяни району окреслили завдання Нової української школи (ФОТО)

Переглядів: 711

Традиційно наприкінці серпня освітяни проводять свої конференції, на яких окреслюють перспективу подальшого розвитку системи освіти району на наступний навчальний рік.

29 серпня в залі засідань райдержадміністрації відбулася конференція педагогічних працівників «Упровадження реформи Нової української школи на Калущині: перші результати та завдання», повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Учасники конференції хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України.

На конференції перед освітянами виступили голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів та голова районної ради Віктор Гільтайчук.

Іван Данів, вітаючипедагогів з початком навчального року, зазначив: «Радикальні зміни в системі освітивимагають глибинних суттєвих зрушень у сільській школі, якість освітитут є індикатором інноваційних процесів, показником рівня реалізації освітніх реформ. Роботи в освітянській галузі ще багато. Це вимагає оптимального поєднання зусильорганів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості.Я впевнений, що райдержадміністрація і районна рада докладатимуть максимум зусиль, аби галузь освіти Калущини була на високому рівні,щоб з кожним роком навчальні заклади ставали більш матеріально, технічно й інформаційно забезпечені і могли надавати якісні освітні послуги».

Керівники району висловили слова подяки за щоденну напружену працю вчителям та привітали їх з початком нового навчального року.

Схожі матеріали за тегами: Освіта Калущина конференція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: