Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Панахида і смолоскипна хода. У Калуші вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні

Переглядів: 1914

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи подвиг учасників Революції гідності та увічнюючи пам’ять Героїв Небесної Сотні.

У Калуші заходи з вшанування Героїв Майдану проходитимуть з 17 по 23 лютого.

Як повідомила «Калуш ФМ» заступник міського голови Любов Максимович, у закладах загальної середньої освіти 17-21 лютого проходитимуть години пам’яті, патріотичні зустрічі, проводитимуться екскурсії до Галереї пам’яті у Калуській гімназії ім. Д. Бахматюка та музею Революції Гідності й АТО.

А 20 лютого о 8.15 у Калуському ліцеї №10 відбудеться лінійка-реквієм, присвячена Героям Небесної Сотні, та покладання квітів до могили Ігоря Дмитріва. Покладуть цього дня квіти також до меморіальних дощок Герою Небесної Сотні Ігорю Дмитріву та загиблим воїнам АТО/ООС.

20 лютого у всіх храмах міста також відправлять поминальні панахиди за загиблими Героями Небесної Сотні.

Основний захід зі вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні «Майдан. Революція духу» пройде 20 лютого о 17.00 біля пам’ятника Роману Шухевичу. Тут священнослужителі міста відправлять панахиду пам’яті.

А відтак буде смолоскипна хода пам’яті від пам’ятного знака Героям Небесної Сотні на вул. Сівецькій до меморіальної дошки та барельєфа Героя України Ігоря Дмитріва на пр. Лесі Українки. До смолоскипної ходи планують залучити молодіжні організації та студентів коледжів.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Небесна Сотня вшанування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: