Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«ПБС» починає будівництво моста в Сівці-Войнилівській

Переглядів: 1495

Буковельська дорожня компанія стала переможцем тендеру по будівництву мостового переходу на км 9+442 автомобільної дороги державного значення Т-09-10 Бурштин — Калуш і приступила до будівництва об’єкту. Роботи проводяться у селі Сівка-Войнилівська Калуського району.

Будівництво моста розпочали ще у 2006 році, однак його не вдалося завершити через відсутність фінансування. Люди досі користуються старим мостовим переходом, який має обмеження для руху важковагового транспорту, інформує «ПБС».

«Свого часу, працюючи в іншій фірмі, ми з колегою, виконробом Русланом Зіньком починали його будувати. Ми добре знайомі з проектом і всіма нюансами будівництва. Тепер ми переправу таки збудуємо. Для нас це справа честі», — розповідає виконроб ТОВ «ПБС» Юрій Побігушка.

Фахівці «ПБС» зараз проводять демонтаж старих балок. Навантаження, яке вони здатні витримати, недостатнє, тому будуть змонтовані нові балки, розраховані на навантаження типу А-13.

«За 10 років змінилися норми будівництва. У тому числі збільшився трафік руху та вага вантажівок. Ми хочемо збудувати конструкцію якісно і надійно. Буде збудовано 6 залізобетонних прогонів по 18 метрів та 4 сталезалізобетонні по 33 метри», — кажуть у «ПБС».

Загальна довжина переправи — 240 метрів. Передбачено дві смуги для руху. Враховуючи те, що дорога територіальна, цього абсолютно достатньо для комфортного переїзду через річку Дністер. Вартість будівництва об'єкта 63 млн 400 тис. грн.

Схожі матеріали за тегами: ПБС міст Калущина будівництво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: