Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Підвищення тарифів на проїзд громади сіл обговорять публічно

Переглядів: 1450

Очільниця району зазначила, що напередодні перевізники висловили своє бачення стосовно значного зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запчастини. На їх думку, змінити ситуацію можна завдяки обмеженню рейсів та підвищенню тарифів за проїзд.
Перевізники твердять: їх бізнес на сьогодні є збитковим, адже 120% від отриманих коштів становить ціна дизпалива. Нормальним є бізнес, коли ціна пального не перевищує 42%. Але врешті погодилися почекати тиждень, поки районна влада разом із сільськими головами вирішить дане питання.
Голова РДА зазначила: «Така ситуація – у цілій державі. Тому ми будемо апелювати до всіх органів державної влади, щоб вирішити дане питання згідно з чинним законодавством».
Сільські голови зазначили, що на сьогодні не зросли ні зарплати, ні пенсії, і підвищення тарифів суттєво вплине на кожного мешканця села. З іншого боку, усі розуміють, що перевізники не можуть працювати собі у збиток.
Тож на нараді вирішили, що кожна сільська рада повинна провести публічне обговорення підвищення тарифів за проїзд із громадою.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: