Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Півтори сотні калуських школярів відпочивають у таборі «Веселі канікули з Богом» (ФОТО)

Переглядів: 2258

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ та калуська церква Святого Андрея Первозванного п’ятий рік поспіль організовує у Калуші табір «Веселі канікули з Богом». 6 серпня відбулося його відкриття.

Табір впродовж п’яти днів діятиме на базі ДЮСШ «Сокіл». Він розрахований на дітей від 6 до 13 років, незалежно від конфесії.

 Як розповів організатор табору о. Микола Крушец, цього року потаборувати виявили бажання 148 дітей, хоча попередньо планували набрати 100.

Кожен день у таборі проходить активно і весело. Для школярів організовують руханки, ігри, передбачена також молитва, катехизація та банси, є спортивні ігри і водяний день (ігри з водою та обливання).

–             Окрім того, учасників табору щодня очікує сюрприз. Одного дня – це виступ клоунів, іншого – похід в кінозал «Час кіно», показовий мотокрос на мототреку у Підгірках, відвідування басейну «Акваторія» та квестова програма, яку проводитиме творчий центр «Креатив клуб», – розповідає о. Микола Крушец. – Побувають діти також в Івано-Франківському театрі ляльок, а відтак відвідають відпустове місце в Погоні.

Передбачене для учасників табору і одноразове харчування. Обідають діти в їдальні школи №6.

Опікуються учасниками табору вихователі, які є членами організації «Українська молодь Христові».

Щодо оплати, то за 5 днів перебування дитини у таборі батькам треба заплатити 450 гривень. Близько 12 тис. грн на харчування дітей, тобто по 17 грн в день на 100 осіб, передбачили у міському бюджеті.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш табір Веселі канікули з Богом

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: