Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Понад 55 тисяч громадян уклали декларації з лікарями міської поліклініки Калуша. А ви вже зробили свій вибір?

Переглядів: 870

Якщо ви ще не визначились – поспішайте. Адже від нашої організованості і свідомого вибору сьогодні залежить те, які медичні тадіагностичні послуги ми матимемо завтра.

Як повідомив головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин, на 12 грудня з лікарями закладу уклали декларації  на обслуговування 55 650 мешканців. Проте для фінансової стабільності установи та можливості надання якомога більшого спектру медичних послуг міська поліклініка планує до кінця року набрати не менше 60 тисяч декларацій.

Тому адміністрація і лікарі закладу просять городян прийти в поліклініку і укласти декларацію з тим лікарем, якому ви довіряєте і в якого бажаєте обслуговуватися.

За словами Михайла Гаврилишина, 5 терапевтів і 14 педіатрів центру вже уклали максимальну кількість декларацій, тобто по 2 тисячі пацієнтів мають терапевти і по 900 – педіатри.

Нагадаємо, що з дільничними терапевтами, сімейними лікарями і педіатрами міської поліклініки декларації можуть укласти як жителі міста, так і інших населених пунктів. При собі треба мати паспорт, ідентифікаційний код і телефон.

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка декларації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: