Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Понад 70 підопічних терцентру соцобслуговування отримали продуктові набори з нагоди Дня людей з інвалідністю

Переглядів: 314

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цього дня – це нагода нагадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота не порожні слова. Від них залежить рівень цивілізованості нашого суспільства.

Територіальний центр соціального обслуговування м. Калуша з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю закупив для своїх підопічних 73 продуктові набори на суму 16 176 грн, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Зокрема, 44 продуктові набори на суму 9 750 грн були придбані за кошти міського бюджету по програмі соціального захисту населення та 29 продуктових наборів на суму 6 426 грн – з благодійного рахунку територіального центру. Подарунки вже роздали підопічним територіального центру.

Керівництво терцентру висловлює щиру вдячність громадським організаціям, об’єднанням інвалідів, благодійникам і всім, хто за покликом серця присвятив себе служінню людям з особливими потребами.

 

    

Схожі матеріали за тегами: Калуш терцентр продуктові набори підопічні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: