Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Президент ФК «Калуш» Андрій Білецький: «Очікуємо на гучну підтримку 12-го гравця»

Переглядів: 1071

Президент ФК «Калуш» Андрій Білецький розповів про перемогу над "ВПК-Агро", підсумки жеребкування другого попереднього етапу Кубка України та завдання на сезон.

- У стартовому поєдинку з «ВПК-Агро» калушани виступали експериментальним складом. Річ у тому, що, незважаючи на успішний виступ «містян» минулого сезону в кубкових баталіях, цього разу ми ставку робимо на чемпіонат другої ліги, де перед командою поставлене завдання підвищитися в класі. Але резервісти в протистоянні з «ВПК-Агро» не підвели, у першому таймі відкрили рахунок, а коли після перерви на полі з’явилося кілька провідних гравців, без особливих зусиль довели справу до перемоги, повідомляє пресслужба ФК «Калуш».

Отже, продовжуємо боротьбу на двох фронтах. Слід віддати належне новому тренерському штабу на чолі з Василем Качуром, який подбав про створення чудового мікроклімату в команді. Що ж до підсумків жеребкування, то, коли відверто, сьогодні всі думки про суботній календарний матч із принциповим суперником — «Нивою» з Тернополя. А вже потім міркуватимемо, як дати бій «Минаю», для якого, до речі, «Калуш» є незручним суперником.

Закарпатці ще на нашому стадіоні не вигравали. Сподіваюся, психологічна перевага буде на боці підопічних Василя Качура. Очікуємо ми й на гучну підтримку 12-го гравця, задля цього початок матчу у вівторок призначили на 18.00, аби всі бажаючі після роботи встигли на футбол.

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш президент плани

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: