Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

При Калуській РДА обрали новий склад громадської ради (ФОТО)

Переглядів: 232

28 липня відбулися установчі збори для формування нового складу громадської ради при Калуській районній державній адміністрації. На розгляд ініціативної групи подано заяви з пакетами документів від інститутів громадянського суспільства про висунення своїх кандидатур до складу громадської ради. Вся необхідна документація була подана в повному обсязі, з посиланням на РДА повідомляє «Калуш ФМ».

Під час установчих зборів  обрано новий склад громадської ради при Калуській районній державній адміністрації, який затвердили у кількості 9 осіб.

Після проведення установчих зборів проведено перше засідання громадської ради. На засіданні обрали головою громадської ради Петра Гавриліва, заступника голови Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану. Заступником голови громадської ради обрано Богдана Никоровича, голову релігійної громади ПЦУ с. Довпотів. Секретарем громадської ради обрано головного спеціаліста відділу  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  райдержадміністрації Сергія Фединяка. Також на засіданні громадської ради затвердили Положення та Регламент громадської ради. Відтак громадська рада окреслила основні напрямки роботи.

Беручи участь в установчих зборах та засіданні громадської ради, перша заступниця голови райдержадміністрації Оксана Канюка привітала представників громадських організацій з утворенням громадської ради при Калуській РДА та  побажала плідної праці на благо жителів району.

«Керівництво райдержадміністрації вважає представників громадських організацій за своїх партнерів при вирішенні важливих соціально-економічних питань. Ми разом із вами будемо окреслювати нові шляхи для покращення співпраці та визначення стратегічних напрямів розвитку  нашого району», – зазначила Оксана Канюка.

В роботі установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Калуській районній державній адміністрації та в засіданні громадської ради також узяли участь керівниця патронатної служби Наталя Вібла та начальник відділу  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Роман Матіїв.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: