Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Приватна компанія з управління багатоповерхівками Калуша закупила спецтехніку для прочистки каналізації

Переглядів: 1193

Калуська фірма «М-Монтаж» стала переможцем першого конкурсу на управителя калуських багатоповерхівок і з 1 червня приступила до роботи.  «М-Монтаж» обслуговує 87 калуських багатоповерхівок. З них 20 будинків досі перебували на обслуговуванні ЖЕО №1 (вул. Грушевського, Рубчака, Долинська, Писарська і Привокзальна), а 67 будинків – ЖЕО №4 (непарна сторона вул. Б. Хмельницького, вул. О. Тихого, Хіміків, Будівельників, Коновальця і Кропивник).

У розпорядженні фірми перебувають найстаріші будинки міста, які у дуже поганому стані. Про те, як їм вдається справлятися з поставленими завданнями, розповів директор «М-Монтаж» Ігор Майко, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Найбільші і найболючіші проблеми наших будинків – це занедбані підвали, старі каналізаційні труби та покрівлі, які потребують капітального ремонту, – відзначає І. Майко. – Тому більшість робіт, які ми виконували цього місяця, стосувалися очистки каналізаційних труб, прибирання підвалів та ін. До слова, ми закупили спеціальну техніку, яка під тиском води прочищає каналізаційні труби від колодязя до підвалу, бо чистка дротом не дає бажаного результату. Також миємо підвали і при потребі викачуємо з них воду дренажними насосами. Подібні роботи було, зокрема, виконано в будинках на вул. Хіміків, 38, Долинській, 37б, Рубчака, 2 та ін.

Щодо ремонту покрівлі, то працівники нашої фірми частково її перекрили на вул. Хіміків, 40 (над квартирою №80). До слова, є ряд будинків, де потрібно здійснювати капітальні ремонти дахів. З цього приводу звертатимемося до міської влади. Така ж ситуація із капремонтом під’їздів та електрощитових. Справа в тому, що багато хто думає, що в наших повноваженнях здійснення капремонтів, але ми лише надавачі послуг.

Також працівники фірми «М-Монтаж» уже розпочали підготовку до осінньо-зимового періоду. Було, зокрема, закуплено необхідні труби та замінено декілька вентилів. Щоправда підвали потрібно терміново закривати, адже частину замінених вентилів було викрадено.

Представники фірми та й сам директор регулярно організовують зустрічі з мешканцями тих чи інших будинків, щоб дізнатися про існуючі проблеми та окреслити шляхи їх вирішення. Також щоп’ятниці керівництво фірми з 16.00. до 18.00 здійснює прийом громадян за адресою: вул. Будівельників, 17.

Крім того, за словами І. Майка, для зручності мешканців обслуговуючих будинків та ефективності роботи компанії створено сайт фірми «М-Монтаж», де висвітлюється робота товариства. Його особливістю є те, що люди можуть у режимі онлайн подавати свої пропозиції, побажання та скарги з відеоматеріалами та фотографіями. Це дає можливість швидко реагувати на ту чи іншу проблему калушан.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш управляюча компанія спецтехніка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: