Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Програма протипожежної безпеки освітніх закладів Калущини готова. На черзі – навчання персоналу

Переглядів: 978

5 лютого у відділі освіти Калуської РДА відбулася нарада з питань протипожежної безпеки загальноосвітніх навчальних закладів району.

У заході взяли участь працівники відділу освіти РДА, методисти методкабінету, директори шкіл, навчально-виховних комплексів та позашкільних закладів, інформує сайт РДА.

Одне із важливих питань, які розглядалися на нараді, стосувалося протипожежної безпеки навчальних закладів. Зазначалося, що працівники відділу освіти РДА підготували програму про протипожежну безпеку освітніх закладів, яку винесуть на розгляд сесії районної ради.

Після прийняття відповідної програми у відділі освіти планують провести навчання для відповідальних за протипожежну безпеку у навчальних закладах.

Також на нараді обговорили питання організації гурткової роботи, про що доповідала заступник завідувача районного методкабінету відділу освіти РДА Наталія Савчук.

На нараді освітяни обговорили і питання використання енергоносіїв, підвищення кваліфікації вчителів, навчально-виховного процесу та інші.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина освіта протипожежні заходи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: