Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Щоб користуватись субсидіями у наступному сезоні, отримувачам треба до 1 травня сплатити свої борги

Переглядів: 1960

У зв’язку з закінченням опалювального періоду у травні управління соціального захисту населення Калуської міської ради зробить перерахунок субсидій на наступний 12-ти місячний термін (розраховується окремо на неопалювальний та опалювальний період).

Згідно з діючим законодавством субсидія не буде перепризначена тим сім’ям, які мають прострочену понад 2 місяці заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, загальна сума якої перевищує 340 гривень, тобто двадцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

У травні організації-надавачі житлово-комунальних послуг нададуть інформацію про заборгованість до управління соціального захисту населення.

У зв’язку з цим всім одержувачам субсидій, у яких є борги з оплати будь-яких житлово-комунальних послуг необхідно до 1 травня звернутися до організацій та погасити борг. Також можна укласти договір про реструктуризацію боргу.

Звертаємо увагу, що у разі надходження до управління соціального захисту населення інформації про наявні прострочені борги в загальній сумі понад 340 грн, субсидія буде перепризначена тільки після документального підтвердження їх сплати або укладення договору про реструктуризацію, або оскарження заборгованості в судовому порядку (якщо документальні підтвердження будуть надані протягом 2-х місяців - субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої, в іншому випадку - з місяця надання документальних підтверджень).

Також калушан, які отримують субсидію, просять терміново подати до управління соціального захисту населення паспортні дані та ідентифікаційні коди осіб, які в період 2014-2018 років досягли 14-річного віку, якщо вони ще не подавали такої інформації.

Управління соціального захисту населення Калуської міської ради знаходиться за адресою:  вул. Євшана, 9,  (каб. 110).

Фото: Вектор Ньюз

Схожі матеріали за тегами: субсидії борг перерахунок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: