Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Субсидію у листопаді отримували 4660 домогосподарств Калуша

Переглядів: 1312

У Калуші на 1 грудня житлову субсидію отримували 4660 домогосподарств, що майже втричі менше ніж на аналогічний період 2017 року. Тоді у місті було 13 тисяч 183 субсидіанти.

Про це повідомляє управління соціального захисту населення Калуської міськради.

Проте протягом листопада цього року до управління соціального захисту населення із заявою про призначення житлової субсидії звернулися ще 925 осіб, які подали декларацію про доходи і витрати. Відповідно цим громадянам призначення житлових субсидій буде проведено у грудні поточного року після подання органами державної фіскальної служби інформації про дохід цих осіб та їх членів сім’ї.

Міська комісія з розгляду заяв громадян щодо призначення житлових субсидій, державних соціальних допомог та пільг на житлово-комунальні послуги у листопаді розглянула 781 звернення стосовно призначення житлової субсидії. Окрім того, 1963 особам надали консультацію з приводу порядку надання житлової субсидії.

Щодо виплати частини невикористаної сумисубсидії, то в місті право на таку виплату мали 4554отримувачі житлової субсидії.3684 особи скористалися таким правом та подали до управління соціального захисту населення міської ради відповідну заяву. Наразі жителям міста виплатили 2 367,9 тис. грн невикористаної суми субсидії. Зекономлені кошти перевели на особові рахунки одержувачів, відкриті в банківських установах, або виплатили через поштові відділення.

Схожі матеріали за тегами: Калуш субсидія листопад

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: