Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Свята наближаються. У Калуші засяяла головна ялинка (ФОТО)

Переглядів: 1379

Вчора, 18 грудня, у Калуші на площі Героїв відбулося відкриття новорічно-різдвяних свят «Щасливого Різдва, щасливого Нового року».

На початок дійства жителі громади, особливо діти, очікували з нетерпінням, адже цього вечора мала засяяти вогнями новорічна красуня.

За традицією пластуни привезли до міста Вифлеємський вогонь миру. Його вони передали міському голові Андрію Найді, який привітав жителів об’єднаної громади зі святами, що наближаються. Він зазначив, що напередодні свят, коли звучить багато привітань, у кожного в душі народжується казка, яка піднімає в душі надію, що все в нас буде добре.

«Я щиро хочу, щоб з того моменту, як ми зараз засвітимо ялинку, в нас душі засяяла надія, що в нас все буде добре. І в нас реально все буде добре», – наголосив міський голова.

Коли ялинка засяяла, свято продовжилось запальними танцями, піснями, колядками та іграми. Вітання від Святого Миколая, новорічні святкові вогні, веселі колядки наповнили місто чарівною атмосферою Нового року та Різдва, подарувавши усім присутнім хороший настрій і яскраві емоції.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Вифлеємський вогонь ялинка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: