Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ТСН зняв сюжет про те, як відвідувач калуської лікарні побив санітарку та охоронця (ВІДЕО)

Переглядів: 2264

У Калуші молодик напав на персонал Калуської ЦРЛ, бо начебто непритомній жінці не поспішала надавати допомогу. Про це ми вже писали.

Поліція відкрила за даним фактом кримінальне провадження та виявила, що один із нападників був добряче п’яний, йдеться в сюжеті ТСН, пише Репортер.

Постраждала санітарка Тетяна Луцан твердить, що на світанку двоє чоловіків та жінка привезли до лікарні непритомну родичку, котра після святкування наковталася пігулок. Пацієнтку поклали на ноші, перевезли до оглядової та почали викликати лікаря з реанімації. На відео видно, що це зайняло не більше трьох хвилин.

Чоловік пацієнтки кинувся навздогін санітарці.

Її кривдника відволік охоронець – і поплатився за це розбитим носом. Чоловік зараз на лікарняному і спілкуватися з журналістами не хоче. Нападника немає в місті, але його версію подій згодився озвучити брат, котрий теж був у лікарні та все бачив. Він твердить, що медики зволікали з наданням допомоги.

Чи покарають чоловіка за напад на медиків – ще не відомо. Але вже точно він на рік позбудеться водійських прав і заплатить 10 тисяч штрафу за нетверезе кермування, бо його зупинили патрульні після другого приїзду в лікарню та з’ясували, що рівень алкоголю у його крові перевищував норму в 10 разів.

 

Схожі матеріали за тегами: лікарня побили тсн

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: