Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ТзОВ «Євро-Авто-Бан» стало переможцем пасажирських перевезень на 4 маршрутах у Калуському районі

Переглядів: 1273

6 березня голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів провів засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на маршрутах приміського сполучення.

На засіданні йшлося про маршрути: «Калуш – Грабівка», «Калуш – Довжка - Діброва», «Калуш – Лука, Мошківці», «Калуш – Ріп’янка, Яворівка» і «Калуш – Бабин-Зарічний», повідомляє прес-служба Калуської РДА.

На участь у конкурсі на 4 маршрути документи подало ТзОВ «Євро-Авто-Бан» (власник Володимир Банах), яке й обслуговувало їх дотепер. На маршрут «Калуш – Бабин-Зарічний» наразі охочих не виявилося. Тож на цей маршрут буде подано знову оголошення, про що йтиметься на наступному засіданні конкурсного комітету.

Під час обговорення кожного маршруту сільські голови зазначили, що проблемних питань із перевізником в громадах не виникало та подякували Володимирові Банаху за сумлінну роботу. За словами сільських голів, незважаючи на складні погодні умови, особливо взимку, у таких селах, як Завій та Грабівка, перевізник вчасно здійснює рейси.

Відтак  конкурсний комітет у складі представників влади та громадськості одноголосно прийняв рішення – доручив райдержадміністрації та перевізникові укласти договір на пасажирські перевезення на цих маршрутах терміном на 5 років.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: