Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У 29-річного водія, якого зупинили за порушення правили, знайшли наркотики

Переглядів: 1141

29 березня під час несення служби працівники калуської поліції зупинили автомобіль «Мазда» за порушення водієм Правил дорожнього руху.

При перевірці документів поліцейські помітили, що водій доволі дивно поводиться.

Під час огляду транспортного засобу та поверхневої перевірки в 29-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили з кишені куртки металевий наперсток із нагаром чорного кольору, ззовні схожий на пристрій для викурювання наркотичної речовини, та паперовий згорток із подрібненою рослинною сумішшю, схожою на наркотичну речовину марихуану. У гаманці, який знаходився на передньому пасажирському сидінні автомобіля, також виявили 1 таблетку «Subutex», а у бардачку салону автомобіля - поліетиленовий пакет із рослинною сумішшю зеленого кольору, схожу на марихуану. За словами водія, він зберігав це без мети збуту, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Все вилучене поліцейські направили на проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш водій наркотики

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: