Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Брошнів-Осадській лікарні реконструювали каналізаційну мережу (ФОТО)

Переглядів: 425

Споруджуючи об’єкти будівництва, як житлові будинки, так і споруди інфраструктури, не завжди правильно проектуються інженерні мережі, які мають обслуговувати ці будівлі.

Напевно, не було дотримано вимог, які стосуються розрахунку рівня для розміщення труб для каналізаційної мережі, яка обслуговує приміщення нинішньої КНП «Брошнів-Осадська міська лікарня», – йдеться на офіційній сторінці Брошнів-Осадської ТГ, інформує «Калуш ФМ».

Тому тут досить часто «забивається» каналізація, і раз-по-раз комунальники змушені приїжджати на територію медзакладу зі спецтехнікою – машиною, яку називають «бочка», щоб оту каналізацію прочистити.

Для того, щоб усунути проблему і врешті кардинально вирішити питання голова Брошнів-Осадської селищної ради Тарас Манорик зобов’язав КП «ЖЕК» провести реконструкцію мережі, встановивши три додаткові труби загальною протяжністю 18 метрів. І це вже зроблено, повідомив директор КНП «Брошнів-Осадська міська лікарня» Олександр Монюк, зазначивши, що це господарницький підхід до вирішення проблеми і раціонального використання бюджетних коштів.

Схожі матеріали за тегами: Брошнів-Осада лікарня каналізація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: