Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Гошеві та Старому Угринові вшанували світлу пам’ять полеглих Героїв (ФОТО)

Переглядів: 353

13 жовтня на святій Гошівській горі, де з’явилася Цариця небес – Пресвята Діва Марія, відбувся у районний захід до Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва та 79-ї річниці створення УПА.

Прощу до Гошівського монастиря здійснила делегація працівників з Калуської райдержадміністрації спільно з делегацією Коломийської РДА та Коломийської районної ради, з посиланням на Калуську РДА повідомляє «Калуш ФМ». У заході взяли участь керівники територіальних громад, представники установ та організацій, учасники АТО/ООС і представники громадських організацій Калуського району.

На Ясній горі, під покровом Гошівської ікони Матері Божої, у святому храмі священнослужителі о. Мар’ян і о. Роман відправили Святу Літургію, а відтак відслужили панахиду за спокій душ Героїв України. Усі разом помолилися за мир у нашій державі, вшанували світлу пам’ять загиблих Героїв, які віддали життя за Українську державу. Настоятель храму о. Мар’ян провів екскурсію для прочан, розповів цікаві факти про історію Гошівського монастиря та про чудотворність Гошівської ікони Матері Божої.

Відтак делегації попрямували до Старого Угринова, де народився Герой України Степан Бандера. Тут представники влади поклали вінки і квіти до пам’ятника нашого славного Героя. Парох села о. Роман відслужив панахиду за спокій душі Провідника нації. Працівники історико-меморіального музею провели екскурсію шляхами життєпису та боротьби нескореного земляка.

Схожі матеріали за тегами: вшанування Героїв Калуська РДА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: