Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші 30-річчя редакторської праці відзначив Анатолій Гетьманчук

Переглядів: 1951

20 липня в народному музеї історії та трудової слави ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» відбувся творчий вечір шеф-редактора газети «Нафтохімік-Калуш» Анатолія Гетьманчука «30 років у Калуші та біля керма газет».

Саме в ці дні минає три десятки років, як за скеруванням факультету журналістики Львівського національного університету ім. Івана Франка Анатолій Степанович приїхав до Калуша та на найбільшому промисловому підприємстві Івано-Франківщини очолив газету «Калуський хімік». З 1988 року він незмінно в Калуші працює редактором друкованих видань, повідомляє "Нафтохімік-Калуш".

На творчу зустріч з Анатолієм Гетьманчуком прийшло чимало його колег по перу, друзів, колишніх і нинішніх працівників «КАРПАТНАФТОХІМу», а також представники міської влади. Винуватця торжества щиро привітали з ювілейною датою творчої праці в Калуші генеральний директор ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Іван Підсадюк, голова об’єднаного профкому підприємства Олег Кушлик, колишній заступник генерального директора нафтохімічного гіганта Володимир Слюзар, міський голова Калуша Ігор Матвійчук, який відзначив заслуги Анатолія Гетьманчука перед громадою міста врученням срібного значка «Калуш», колишній мер Калуша Степан Різник.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш газети редактор

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: