Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші чоловік, який поранив ножем жінку, напав і на поліцейських

Переглядів: 1045

У Калуші чоловік напав на двох жінок у магазині і втік. Коли зловмисника розшукали поліцейські, той поводився агресивно та з ножем накинувся на правоохоронців.

29 квітня о 10:17 на лінію «102» надійшло повідомлення з місцевого магазину, що невідомий чоловік викрав товар, а коли продавчиня і покупчиня намагалися його зупинити, він поранив ножем жінку-покупця. Після цього зловмисник з місця події втік, повідомляє поліція області.

Калуські правоохоронці негайно виїхали на місце події. Поліцейські обстежили прилеглу територію і на одній із вулиць міста виявили особу, яка підпадала під орієнтування. Чоловік поводив себе агресивно, витягнув ніж та накинувся на правоохоронців. Поліцейський був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю та вистрілив у ногу зловмиснику.

У результаті останній отримав тілесні ушкодження, поліцейські викликали «швидку» і надали йому домедичну допомогу. 48-річного чоловіка, мешканця Калуша, доставили до лікарні.

Під процесуальним керівництвом Калуської прокуратури зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі правоохоронці повідомлять йому підозру за вчинені злочини. Йдеться про ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Опісля суд обере йому міру запобіжного заходу.

Схожі матеріали за тегами: Калуш чоловік напад ніж жінка поліція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: