Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші двох батьків позбавили батьківських прав

Переглядів: 897

6 листопада відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Калуської міської ради під головуванням заступника міського голови Любов Максимович.

На засіданні комісії заслухали ряд питань. Зокрема, про припинення опіки над малолітньою; про встановлення опіки над малолітньою; 6 питань про охорону майнових прав малолітніх та неповнолітніх; 4 питання про позбавлення батьківських прав батька/матері відносно дітей;  про відібрання малолітньої дитини від батька без позбавлення його батьківських прав; про влаштування дитини до спеціалізованого будинку дитини; 2 питання про виконання батьківських обов’язків; про визначення порядку побачення.

Найбільш складними питаннями були про позбавлення батьківських прав батька/матері, зокрема відносно двох батьків прийнято рішення про доцільність позбавлення батьківських прав.

Розглянувши всі матеріали справ, заслухавши сторони по справах та учасників засідання, комісія шляхом голосування прийняла рішення по всіх справах з врахуванням інтересів дитини.

Схожі матеріали за тегами: Калуш батьки позбавлення прав

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: