Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші із заявами на про виплату зекономлених взимку субсидій звернулися 3577 сімей

Переглядів: 1235

Загалом у Калуші право на повернення коштів за зекономлений взимку газ цьогоріч мають 4554 сім’ї.

За інформацією начальника відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення Калуської міської ради Богдани Галій, у місті право на отримання зекономленої субсидії на газ мають 4 554 домогосподарства, яким повинні повернути 2 млн 896 тис. грн.

Проте на 1 вересня із відповідними заявами до управління звернулися лише 3 540 сімей, тобто близько 78%, яким виплатять орієнтовно 2 млн 252 тис. грн.

Громадяни, які з поважних причин не встигли до 1 вересня подати заяву про відшкодування зекономлених субсидій, ще можуть це зробити до 1 листопада поточного року, звернувшись із заявою до комісії в управлінні соціального захисту населення. На 18 вересня у Калуші цим правом скористалися 37 сімей.

За словами Богдани Галій, виплата грошової винагороди за «розумне» споживання енергоресурсів урядом передбачена протягом двох  місяців від початку опалювального сезону. Тож калушани кошти за зекономлений газ отримають орієнтовно у листопаді-грудні.

Нагадаємо, що згідно з урядовою постановою, частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання для індивідуального опалення, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу, перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі. Максимальна сума, яка підлягає поверненню, становить 695 грн 79 коп.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш зекономлені субсидії газ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: