Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші лауреатом премії ім. Рубчака стала викладачка музичної школи

Переглядів: 1059

5 листопада в управлінні культури,  національностей та релігій  міської ради відбулося засідання міської  комісії з присудження премії імені Івана Рубчака.

Заступник міського голови Любов Максимович ознайомила присутніх з рішенням Калуської міської ради від 26.09.2019 року «Про заснування премії імені Івана Рубчака», відповідно до  якого лауреатів премії визначали в трьох номінаціях, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

У номінації «Лауреат у галузі музично-виконавської майстерності та естетичного виховання» на присудження премії  за рішенням трудового колективу було подано характеристики на чотирьох претендентів, у номінації «Лауреат у галузі літератури та історико-дослідницької справи» - на п’ятеро, а у номінації «Лауреат у галузі творчої художньої діяльності» - на трьох претендентів.

За результатами голосування лауреатом у галузі музично-виконавської майстерності та естетичного виховання стала викладач, заступник директора з навчально-виховної роботи, завідувач відділу музично-теоретичних дисциплін Калуської дитячої музичної школи Зоряна Тарасівна Середа.

Схожі матеріали за тегами: Калуш лауреат премія Рубчак

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: