Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на День Валентина подружжям стали 16 закоханих пар (ФОТО)

Переглядів: 3183

У День закоханих у Калуському міському відділі ДРАЦС проходила акція «Кохання поза часом 2019».

Як повідомила начальник Калуського міського відділу ДРАЦС Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Ірина Очкур, цього дня у відділі зареєстрували шлюби 16 пар. Окрім того, відбулося і одне ювілейне весілля. Річницю одруження, або ситцеве весілля, відсвяткували калушанка і рок-музикант з Польщі, які одружилися у День закоханих рік тому.

«Це був неймовірний і шалений день з позитивними враженнями та найкращими емоціями. Серед перших пар, які зареєстрували шлюб у нашому відділі, були військовослужбовець Іван, який проходить службу на сході країни і саме там знайшов свою половинку Інну, а також красуня Дар’я та Віктор, що проживали в зоні АТО та переселилися в наше місто і саме в Калуші поєднали свої серця», - розповіла Ірина Очкур.

Калуський міський відділ ДРАЦС дякує, що до організаціі свята на День закоханих долучилося чимало людей.

«З нами в цей День були: компанія «Сако», оздоровчо-спортивний комплекс «Акваторія», кафе «Радіус», готельно-рестораний комплекс «Касабланка», аеростудія «Фея», туристична компанія TUI, Олег Павлюк, весільна агенція «L'amour», «Алінині пряники». Разом з вами ми зуміли зробити цей день для молодят незабутнім», - поділилася начальник міського відділу ДРАЦС.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДРАЦС День Валентина шлюби

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: