Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на карантин також йдуть восьма і дев’ята школи

Переглядів: 3165

З минулого тижня у Калуші через велику кількість хворих на ГРВІ школярів тимчасово призупинили навчання у восьми освітніх закладах, а з понеділка, 28 січня, на карантин також пішли школи №4 та №5. До останнього трималися школи №8 і №9.

Проте, як повідомила «Калуш ФМ» начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, із завтрашнього дня, тобто з 29 січня, припиняється навчання і в цих двох закладах, оскільки вони перейшли 20-відсотковий поріг захворюваності. У школі №8 відсутні 29% школярів, а в №9 – кількість доходить до 20%.

Оскільки навчальний процес за рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калуської міськради припиняли на сім календарних днів, то саме комісія вирішуватиме, чи відновлювати навчання у школах, в яких карантин був введений раніше, чи продовжити його.

Наразі, за словами начальниці управління освіти, по школах збирають дані щодо кількості дітей, які ще хворіють. Чергове рішення комісія прийме 29 січня.

Нагадаємо, що з 23 січня тимчасово на тиждень було призупинене навчання у Калуській гімназії ім. Д. Бахматюка і Калуській школі №1.

З 24 січня карантин запровадили у школі №3 і №11, з 25-го – у школах №№6,7 та ліцеях №№2 і 10, а з 28-го - у школі №4 і №5.

Моніторинг за кількістю хворих у школах ведеться щодня.

Схожі матеріали за тегами: Калуш школи карантин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: