Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші оголосили повторний конкурс на оренду місць під пивні палатки та дитячі розваги

Переглядів: 1426

Управління економічного розвитку міста Калуської міськради оголосило черговий комерційний конкурс на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  у  Калуші.

Цього разу підприємцям пропонують оренду двох місць під пивні палатки, зокрема, на березі Лімниці біля підвісного моста та у парку культури.

Також серед об’єктів конкурсу і три місця для розміщення розваг для дітей: стоянки електросамокатів на пл. Героїв біля будинку №21 та на вул. Пушкіна біля будинку № 2-а, а також альпінпарку на вул. Січових Стрільців поблизу будинку №19.

Конкурс відбудеться 11 травня о 10.30 в залі засідань міськвиконкому.

Більш детальну інформацію щодо подачі документів, базових ставок та іншого можна дізнатися на сайті Калуської міськради або в управлінні економічного розвитку міста.

Як повідомляло «Калуш ФМ», перший комерційний конкурс на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності відбувся в середині квітня. На конкурс був представлений 41 об'єкт, проте заявки надійшли на 33-и.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш конкурс пиво торгівля

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: