Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші поліція оперативно затримала грабіжника

Переглядів: 1128

Очевидець бійки між чоловіками на шкільному стадіоні у Калуші повідомив про подію до поліції.

Невідкладно виїхавши на місце події, правоохоронці застали на стадіоні потерпілого – 24-річного мешканця району. Хлопець повідомив, що відпочивав з трьома товаришами у кафе. Після закриття вони вирішили піти в інший заклад. Проте дорогою молоді люди поконфліктували, а відтак побилися. Небайдужий перехожий, щоб зупинити бійку, закричав, що викликає поліцію. Ті вдалися до втечі, заволодівши при цьому гаманцем потерпілого, в якому, за словами хлопця, було 500 гривень та мобільний телефон з навушниками, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У результаті оперативних пошуків поліцейські затримали одного зі зловмисників неподалік від місця події. Причетним до правопорушення виявився 33-річний місцевий мешканець, судимий за майнові злочини.

При ньому виявили й викрадені речі потерпілого. Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України та розпочали кримінальне провадження, оголосивши зловмиснику про підозру у вчиненні грабежу (ч.2 ст.186 ККУ) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання судом запобіжного заходу.

За вказані дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Встановили й двох інших учасників інциденту. Вони спілкуються з правоохоронцями.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш грабіж затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: