Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші розширили перелік дозволених послуг під час карантину

Переглядів: 768

27 березня у Калуші відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Комісія на підставі постанови Кабінету міністрів від 25 березня внесла зміни до прийнятих раніше рішень щодо запровадження карантину на території Калуської ОТГ.

Відповідно до прийнятого рішення розширився перелік дозволеної в період карантину діяльності.

Зокрема, дозволені торгівля кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садівним матеріалом, а також провадження банківської та страхової діяльності, медичної та ветеринарної практики, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку.

Як і раніше продовжують працювати продуктові крамниці, спеціалізовані магазини з продажу засобів гігієни та зв’язку, заклади громадського харчування, які здійснюють адресну доставку замовлень, аптеки, заправки та банки.

Наразі до 24 квітня діє заборона відвідування закладів освіти, діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення.

Також до 24 квітня заборонені міські перевезення пасажирів. Дозволені лише перевезення легковими автомобілями, службовими або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, погодженими з органами Національної поліції.

Керівникам медичних закладів доручили забезпечити максимальну готовність до перепрофілювання медичних закладів для прийому та лікування інфікованих хворих у важких станах.

У місті і селах Калуської ОТГ й надалі триватиме моніторинг щодо дотримання вимог карантину.

Схожі матеріали за тегами: Калуш карантин послуги перелік

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: