Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші рятувальники нагадали правила поводження на воді (ФОТО)

Переглядів: 241

Рятувальники продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо безпечного перебування на водоймах, безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та нагадали про заборону спалювання сухої рослинності на відкритих територіях.

4 липня працівники Калуського РУ ГУ ДСНС в області провели профілактичні бесіди з громадянами в місцях масового відпочинку людей щодо безпечного перебування на водоймах улітку, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Facebook-сторінку служби.

Працівники Служби порятунку поспілкувались із населенням на річці Лімниця про важливість дотримання заходів безпеки перебуваючи на водоймах. Особливу увагу звернули на заборону купання в не пристосованих для цього місцях та дії при виникненні надзвичайної ситуації. Рятувальники вкотре наголосили про заборону заходити у воду у стані алкогольного сп’яніння, а також закликали людей ні на мить не залишати малолітніх дітей без нагляду. Перебуваючи на водних об’єктах, завжди потрібно пам’ятати про безпеку.

Також рятувальники вручили громадянам інформаційні пам’ятки з алгоритмом дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та нагадали про шкоду при спалюванні сухої рослинності та випалювання стерні, що несе собою адміністративну відповідальність.

Схожі матеріали за тегами: Калуш рятувальники водойми правила поведінки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: