Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші створили комісію, яка визначтиме будинки для проведення ремонтів

Переглядів: 846

25 лютого виконавчий комітет Калуської міської ради розглянув питання про створення комісії з відбору житлових будинків для проведення ремонтних робіт.

Як зазначив начальник УЖКГ Юрій Рекунов, йдеться про будинки, у яких створені об’єднання співвласників. Саме вони можуть претендувати на участь у міській Програмі стимулювання створення та підтримки об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м. Калуші на  2020-2022 роки. На цей рік по програмі на ремонт будинків передбачено фінансування у розмірі 3,5 млн гривень.

Відповідно члени виконкому прийняли рішення про створення комісії, до якої увійшли десять осіб: двоє представників від УЖКГ - заступник начальника управління Богдан Сасник і начальник відділу капітального ремонту житлового фонду Оксана Селедець, від управління економічного розвитку – начальник управління Юрій Соколовський, двоє депутатів міської ради Анатолій Боднарчук і Андрій Найда, а також п’ятеро представників ОСББ.

Зокрема, ОСББ представлятимуть голова ОСББ «Незалежність-К» Микола Височанський, голова ОСББ «Апгрейд-Калуш» Інна Корицька, голова ОСББ «Січове 15» Ярослав Косар, голова ОСББ «Незалежність-Калуш» Ярина Кохан і голова ОСББ «Підвальна 15» Василь Пілянський.

Голову і секретаря комісії оберуть у процесі роботи.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш виконком комісія будинки ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: