Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбувся вечір-реквієм «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» (ФОТО)

Переглядів: 1650

З нагоди вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні 21 лютого у палаці культури «Мінерал» відбувся вечір-реквієм «Пам’яті Героїв Небесної Сотні».

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя, повідомляє прес-служба управління культури, національностей та релігій Калуської міськради.

107 загиблих за Україну ! Ангельська гвардія…Свята Небесна Сотня… Душі померлих серед нас доти, доки про них пам’ятають живі! А їх забути неможливо!

Вже чотири роки ми молимося за Небесну Сотню! Вже чотири роки цей Небесний легіон молиться за нас! За нашу віру і витримку.

Тож з метою належного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні в «Мінералі» організували вечір-реквієм «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» та фотопроект «Хроніки Майдану».

До дійства долучилися квінтет бандуристів музичної школи, хор (керівник Ярослав Яців) та дует скрипалів (керівник Марія Журавінська) коледжу культури і мистецтв, вокальна студія «Ліра» (Оксана Лісовська), ансамбль  танцю «Мереживо» (Ольга Квецко), виконавці Тетяна Боєчко та Наталія Станчевська, а також хор читців - Ірина Кецман, Іванна Русановська, Зоряна Шумілкіна, Оксана Кецман, Віталій Смий, Михайло Маліборський та Павло Боб’як.

\

Схожі матеріали за тегами: Калуш вечір-реквієм Герої Небесної Сотні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: