Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відкрилася громадська приймальня народного депутата України Олега Марусяка

Переглядів: 375

Гарна новина для мешканців Калущини. У суботу,18 вересня, відбулося офіційне відкриття громадської приймальні народного депутата України Олега Марусяка.

Громадська приймальня стане майданчиком для взаємодії мешканців, органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади задля вирішення важливих питань. Саме тут Олег Марусяк буде проводити прийом громадян з особистих питань. Громадська приймальня функціонуватиме як відкритий простір для спілкування, обговорення ініціатив та проєктів.

«Упродовж депутатської роботи я завжди намагався бути відкритим для спілкування з пересічними людьми. Адже це чи не єдиний шлях до глибокого розуміння реалій життя українців, їхніх проблем, успіхів та настроїв. Цей досвід вже є каталізатором для моєї діяльності в команді з однодумцями. Я щиро радію, що від сьогодні нашого спілкування стане ще більше. Бо вірю, що моя громадська приймальня, яку нині ми відкрили, стане для нас усіх привітним домом, де кожен зможе прийти і поділитись своїми проблемами, думками, ідеями, побажаннями, знайти відповіді на питання, які турбують. Приходьте! Приєднуйтесь до команди!», – зазначив Олег Марусяк.

Приймальня знаходиться за адресою: м. Калуш, вул. Шевченка, 8.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00, суботу-неділя – вихідний.

Прийом громадян помічником-консультантом народного депутата України Олега Марусяка з 10:00 до 15:00. Особистий прийом громадян народним депутатом України відбуватиметься в останній тиждень місяця за попереднім погодженням, відповідно до порядку роботи Верховної Ради України.

Схожі матеріали за тегами: Олег Марусяк громадська приймальня Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: