Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші влітку планують оздоровити понад 1900 дітей

Переглядів: 862

Відпочиватимуть і оздоровлюватимуться діти та молодь у пришкільних і наметових таборах.

На засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради, яке відбулося 21 травня,  розглядалося питання про організацію відпочинку та оздоровлення дітей і молоді Калуша. За інформацією начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міськради Михайла Клима, цього року за кошти міського бюджету планують оздоровити 1493 дитини. На це у місцевій скарбниці передбачили 1 млн 51 тис. грн. Торік сума, яку профінансували з міського бюджету на оздоровлення, становила понад 784 тис. грн.

Першочергово до літнього відпочинку та оздоровлення включатимуть дітей пільгових категорій. Зокрема, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку за станом здоров’я, а також талановитих і обдарованих, тобто переможців і призерів всеукраїнських та обласних конкурсів, фестивалів, олімпіад, змагань.

До організації відпочинку дітей долучатимуться також громадські, молодіжні, спортивні, релігійні організації міста та профспілкові комітети підприємств, зокрема ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», ДП «Калуська ТЕЦ-Нова» та ТзОВ «Таркетт Вінісін».

Загалом за кошти міського, обласного, державного бюджетів, профспілок і організацій планують оздоровити 1938 осіб. У 2018-му оздоровили 2494 дитини.

Схожі матеріали за тегами: Калуш школярі оздоровлення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: