Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші вшанували пам’ять героїв покладанням квітів (ФОТО)

Переглядів: 720

23 травня  в Україні відзначають День Героїв. Це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків – борців за волю України, воно є символом незборимості української нації.

У Калуші вшанували пам’ять героїв, які віддали свої життя за свободу нашої держави. Заступник міського голови Любов Максимович, начальник управління культури, національностей та релігій Любов Джуган, працівники культури та освіти, в знак вшанування поклали квіти до пам`ятних знаків борцям за волю та незалежність нашої держави, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Квіти поклали до пам’ятника Генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу, до пам’ятного знака загиблим підпільникам ОУН-УПА  біля меморіального комплексу «Криївка Черемоша», до меморіальних дощок та горельєфів Героям України Степану Бандері, Олексі Гірнику, В’ячеславу Чорноволу,  до меморіального знака Герою Небесної сотні калушанину Ігорю Дмитріву та пам’ятного знака Героям Небесної сотні.

Вшанували також річницю загибелі полковника Армії УНР, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН  – Євгена Коновальця.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш День Героїв вшанування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: