Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші заснували премію імені Дмитра Бахматюка

Переглядів: 2445

Лауреата нагороджуватимуть дипломом і грошовою премією у розмірі 5 тисяч гривень.

Рішення про заснування премії, ініціатором якої був депутат Калуської міської ради Олег Савка, прийняли вчора на сесії міськради.

Відповідно до Положення, премія імені Дмитра Бахматюка запроваджується для заохочення інтелектуального і творчого розвитку учнів міста, формування конкурентоспроможної особистості та підвищення престижу освіти.

Претендентами на отримання премії можуть бути випускники 11 класу закладів загальної середньої освіти. Основні критерії, за якими їх буде оцінювати конкурсна комісія, це досягнення вагомих результатів у різних видах діяльності (навчальній, науковій, творчій, спортивній) на обласному, Всеукраїнському та міжнародному рівнях за останні три навчальні роки. Зокрема, братиметься до уваги участь у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсі-захисті МАН, інших конкурсах, змаганнях, фестивалях. Враховуватимуться і участь претендента у громадському житті міста та особливі досягнення.

Лауреатів премії визначатиме спеціально створена комісія, до якої увійдуть представники міської ради, виконкому, управління освіти та батьківської громадськості. Переможець отримає диплом лауреата з підписом міського голови і одноразову премію у розмірі 5 000 грн.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш премія Бахматюк

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: