Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У калуських школярів вже вісім перемог у фінальному етапі олімпіад

Переглядів: 1164

У березні традиційно в різних містах нашої держави проходить ІV (заключний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Як повідомила головний спеціаліст управління освіти Калуської міської ради Оксана Відливана, Прикарпаття в інтелектуальних змаганнях з екології, історії, біології, астрономії, інформаційних технологій, трудового навчання, англійської, іспанської мов, правознавства, географії, польської мови та літератури представляють 18 юних калушан. Зокрема, 8 учнів Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка, 2 - Калуського ліцею №2, 2 - ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, 3 - ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, 2 -  Калуського ліцею №10 та 1 - ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Наразі двоє калуських школярів вибороли І місця. Це учениця 10 класу ліцею №2 Олеся Пасєка, яка стала  переможцем олімпіади з польської мови і літератури, та учениця 8 класу гімназії Дарія Мацьків, яка перемогла в олімпіаді з біології.

Мають калушани і два ІІ місця. Зокрема, в олімпіаді з історії учень 10 класу школи №3 Тарас Котик та в олімпіаді з польської мови і літератури учень 11 класу ліцею №2 Бартош Ленчицький.

ІІІ місця отримали: учениця 8 класу школи №1 Юлія Копалівська в олімпіаді з польської мови та літератури; учень 10 класу школи №3 Михайло Заяць в олімпіаді з трудового навчання; учень 9 класу гімназії Костянтин Думенко в олімпіаді з трудового навчання та учень 9 класу гімназії  Назар Забавський в олімпіади з історії.

ІV етап олімпіад триватиме до 30 березня. Свої сили в інтелектуальних змаганнях ще випробовуватимуть 5 учнів освітніх закладів Калуша.

Схожі матеріали за тегами: Калуш освіта переможці олімпіади

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: