Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ЦРЛ на COVID-19 захворіли 58 медпрацівників

Переглядів: 1058

У Калуській ЦРЛ ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію ускладнилася. Збільшилася не лише кількість хворих, але й зросло число важких форм.

Про це повідомив медичний директор Калуської ЦРЛ Валерій Паляниця 9 листопада на черговому засідання міської комісії ТЕБ і НС.

Він також додав, що у зв’язку з цим адміністрація прийняла рішення про додаткове розгортання 31 ліжка для хворих на CОVID-19. Їх облаштували на базі палат одного з відділень дитячої лікарні, яке нещодавно відкрили після капітального ремонту. Тож наразі у стаціонарі ЦРЛ розгорнуто 166 ліжок для хворих коронавірусною інфекцією.

Працює лікарня і над подачею кисню, на 9 листопада він подається до понад 100 ліжок. Постачання кисню налагоджене і заклад має його в достатній кількості.

Не оминає коронавірус і медиків. Ним захворіли 58 працівників, 23-оє з яких вже мають позитивні ПЛР-тести (8 лікарів, 11 медсестер і 4 працівниці молодшого персоналу), а інші ще очікують результатів. Десять з них лікуються у стаціонарі.

Також нагадаємо, що з 3 листопада через захворювання на COVID-19 медперсоналу на два тижні закрили хірургічне відділення. Тут хворіють шість лікарів, сім медсестер і одна санітарка.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ медперсонал ковід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: