Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуському міському центрі соціальних служб з дітьми займається художниця-волонтер (ФОТО)

Переглядів: 467

У Калуському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася чергова  зустріч дітей із художницею-волонтером Світланою Семанів.

Щотижня нові ідеї, щось таке, що вражає, захоплює дітей, налаштовує їх на позитивні думки, бажання, заставляє задумуватися та змінюватися. Нові техніки малювання, ручні роботи, декупаж і ще багато чого цікавого.

Цього вівторка авангардне малярство вилилося у великі, красиві кульбаби, що достигли і готові ділитися своїми плодами, так як ділиться із дітьми пані Світлана, віддаючи їм свої знання та вміння, надихаючи їх на нові творчі роботи, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Діти з великим бажанням та ентузіазмом приходять на ці зустрічі, зосереджено слухають та виконують завдання поставлені художницею.

Звичайно, що це не прийшло одразу, клопітка щотижнева праця поступово дає свої плоди. Юні калушани, яким було важко, які стикнулися в житті не з дитячими випробуваннями, можуть стати більш сконцентрованими, акуратними, уважними та послушними, а завдяки роботі соціальних фахівців ще й більш ввічливими та культурними.

Схожі матеріали за тегами: Калуш соціальні служби художниця-волонтер

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: