Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У краєзнавчому музеї Калуша – виставка макрофотографії і парфумів

Переглядів: 1037

3 грудня у краєзнавчому музеї Калущини відкрилася виставка «No Photoshop Photo-Show», яка має еклектичний характер і подвійну мету.

З одного боку, це бажання поділитися з глядачем своїм захопленням макрофотографією. Кожна з виставлених фоторобіт – це спроба візуалізувати абстрактні парфумерні образи.

«Напевно, лише аматор може так без остраху взятися знімати класичні й не дуже натюрморти, в центрі яких досить характерний персонаж – флакон. Однак саме призабуте мистецтво натюрморту якнайкраще підійшло для передачі емоцій та асоціацій через предмети. Наскільки професійно це у нас вийшло – вирішувати вже вам, глядачам», - зауважують організатори.

З іншого боку, це бажання втілити в життя ідею безкоштовного кінотеатру під відкритим небом.

Зрозуміло, що кожна ідея для своєї реалізації потребує грошей. Тож усі роботи на виставці доступні для продажу. Крім того, ОСББ «АПҐРЕЙД-КАЛУШ» видало серію календарів з оригінальними авторськими фотографіями нашого міста. Ці календарі також можна придбати. Зібрані від їх продажу гроші підуть на купівлю проектора.

Організатори пропонують всім калушанам розділити з ними естетичну насолоду від фотографії, познайомитися з роботами калуських фотоаматорів і водночас підтримати розвиток громадського простору міста.

Виставка «No Photoshop Photo-Show» діє у краєзнавчому музеї на вул. Шевченка, 9.

 

Схожі матеріали за тегами: виставка музей

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: