Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У міській «Джурі» переміг рій «Вітрогони» ліцею №10 (ФОТО)

Переглядів: 892

Нещодавно у Калуші завершився міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної  гри серед роїв закладів загальної середньої освіти «Сокіл» («Джура»), яка проводиться з метою виховання у молоді національно-патріотичних переконань та підготовки до військової служби та захисту своєї Батьківщини.

До організації та проведення гри долучилися управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту, Калуський об’єднаний міський військовий комісаріат, 3 патрульна рота, Калуська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, депутат Калуської міської ради, керівник громадської організації «Молодіжний клуб «Джура. Калуш» Віктор Павлів, повідомляє управління освіти Калуської міськради.

Учасники змагалися у конкурсних випробуваннях «Візитка рою», «Впоряд», змаганнях «Рятівник», випробуваннях з початкової військової підготовки, змаганнях на туристичній смузі перешкод, грі «Відун» та перетягуванні линви.

За підсумками гри, беззаперечну перемогу здобув рій «Вітрогони» Калуського ліцею №10, другими стали «Соколи» Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, а третє місце зумів вибороти рій  «Джура» Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка.

Підбиття підсумків гри та нагородження відбулося на площі біля пам’ятника Романові Шухевичу. Переможці отримали грамоти, кубки та подарункові сертифікати на 5000 грн, 3000 грн та 2000 грн, які надали для придбання туристичного спорядження депутати Калуської міської ради Віктор Павлів, Олег Савка, Тарас Нижник, Богдан Стефанишин та Володимир Тимків.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Джура переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: