Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У роботі сесії Калуської районної ради взяв участь народний депутат Едуард Прощук (ФОТО)

Переглядів: 907

19 листопада відбулося засідання чергової двадцять дев’ятої сесії Калуської районної ради. Вперше на сесії був присутній народний депутат України Едуард Прощук.

Під час виступу Едуард Прощук розповів про роботу у Верховній Раді, окреслив завдання, які потрібно вирішити, поділився планами, які ставить перед собою Уряд.

За його словами, наступного року чимало фінансових ресурсів буде виділено для покращення інфраструктури, пріоритетом будуть мости і дороги. Зокрема, йтиметься про виділення коштів із Державного фонду регіонального розвитку на ремонт дороги Калуш-Осмолода і Калуш-Бурштин та добудову моста у селі Боднарів.

Народний обранець зауважив, що йому вдалося привернути увагу до Домбровського кар’єру. Наразі в ОДА вже відбувся «круглий стіл» з приводу екологічних негараздів Калущини, де обговорювали ситуацію, яка склалася. Сподівається Едуард Прощук також провести у Калуші виїзне засідання комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, щоб напрацювати шляхи вирішення цієї проблеми.

Схожі матеріали за тегами: Калуська райрада сесія народний депутат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: